Cekadak

Meld lekkage online Offerte aanvragen
Dak

Dakdekking in alle soorten en maten

Grootschalige bouw stelt speciale eisen aan de dakbedekking, en Cekadak weet hoe tegemoet te komen aan die eisen. appartement complexen, scholen, kantoren, winkels, productiehallen, zelfs stadions moeten beschut worden en blijven tegen de invloeden van weer, wind en regen. Daar komt vaak heel wat vakmanschap bij kijken. Bitumen, kunststof, dak- en gevelbeplatingen of groene daken stellen elk hun eigen eisen aan de bouwconstructie en het vakmanschap van de dakdekkers. Cekadak heeft uitgebreide ervaring met al die constructies, materialen en verwerkingstechnieken – en beschikt over de juiste professionals om uw project veilig onder dak te brengen. Ook verwante werkzaamheden, zoals montage van lichtkoepels of lichtstraten, renovatie van schoorstenen en vervanging van goten en afwateringen zijn bij onze technici in goede handen.

dakbedekking

Vaklieden met certificaat

Of het nu om renovatie, onderhoud en herstel gaat – bij Cekadak werken professionals die als een team opereren. Van de voorbereiding, waar de juiste mensen voor uw project worden geselecteerd, tot en met de uitvoering, waar goed opgeleide en regelmatig nageschoolde vaklieden ervoor zorgen dat uw project tot in de puntjes wordt afgewerkt. Omdat te garanderen laten we onszelf regelmatig toetsen door onafhankelijke instanties die waken over veiligheid en kwaliteit. Voor al die toetsen slagen wij met vlag en wimpel.

gezondheidscentrum

Duurzaamheid met de nieuwste materialen

De techniek staat niet stil – dat geldt ook voor de wereld van de dakbedekking. Nieuwe materialen met een grotere bestendigheid tegen invloeden van weer en wind en met betere isolatiewaarden openen nieuwe mogelijkheden voor een comfortabel onderdak tegen lagere kosten. Onze experts houden u op de hoogte, en rekenen u graag voor hoe u exploitatiekosten en kosten van dakbedekking optimaal met elkaar in evenwicht brengt.

Dakbedekking

Specialisten voor renovatie, onderhoud en service

De eisen van de klant staan voor Cekadak centraal. Renovaties pakken we projectmatig aan: we verkennen zowel uw dak als uw wensen grondig, komen met een solide advies en zorgen ervoor dat uw nieuwe dakbedekking snel en tegen een scherpe prijs gerealiseerd wordt. Onze onderhoudsservice is er in de eerste plaats om uw dakbedekking zo lang mogelijk mee te laten gaan, door veroudering, slijtage en beschadiging te voorkomen of tijdig te signaleren. Onze service- en reparatiedienst is dag en nacht paraat om u bij calamiteiten en onverwachte gebeurtenissen terzijde te staan, zodat dakschade direct verholpen wordt en de gevolgen zoveel mogelijk beperkt blijven.