Cekadak

Meld lekkage online Offerte aanvragen

Cekadak als werkgever

Als je de beste wilt blijven, moet je de besten aan je weten te binden. Bij Cekadak bieden we mensen behalve uitdagend werk in hun vakgebied en een prima werkomgeving ook alle mogelijkheden om bekwaamheden op peil te houden, te verdiepen en door te groeien naar een hoger niveau. Vacatures en opleidingen.

Wie meteen bij Cekadak aan de slag wil vindt hieronder de openstaande vacatures, maar ook een open sollicitatie is welkom. Ook degenen die hun opleiding op (V)MBO-niveau willen afronden kunnen bij ons terecht: Cekadak is erkend als leerbedrijf voor de volgende opleidingen:

  • - 93841: Dakdekker bitumen en kunststof
  • - 93853: Allround dakdekker bitumen en kunststof
  • - 93871: Kaderfunctionaris werkvoorbereiding en calculatie (GA)
  • - 93872: Kaderfunctionaris uitvoering (GA)

Groeien en doorgroeien

Kennis moet je niet alleen verwerven, maar ook bijhouden. Bij Cekadak zorgt Tectum daarvoor, het opleidingsinstituut voor vakmanschap in de dakbedekkingsbranche. Regelmatig worden werknemers (bij)geschoold in nieuwe technieken, verwerking van nieuwe dakbedekkingsmaterialen en slimmere werkmethoden. Die scholing strekt zich ook uit tot kantoor- en kaderpersoneel, want als we het met klanten over nieuwe materialen of oplossingen hebben moet iedereen dezelfde taal spreken. Daarnaast zijn er communicatietrainingen voor medewerkers die intensief contact hebben met klanten – zoals technici van de servicegroep. Op velerlei manieren zorgen we er bij Cekadak voor dat onze technici niet op een eiland belanden, maar onze klanten alles over hun vak en hun dak kunnen uitleggen.