Cekadak Dakdekkers Emmen

Meld lekkage online Offerte aanvragen
De stroom dakbedekking

Duurzaam en zuinig

Een renovatie van uw dakbedekking door Cekadak kan meer doen dan alleen maar het herstellen van de tocht-,vocht en kou-werende werking van uw dak. Na zo'n 20 jaar blootgesteld te zijn aan weer, wind en zonlicht kan uw dakbedekking gebreken gaan vertonen. Echter heeft de techniek niet stilgestaan. Er zijn nieuwe materialen ontwikkeld met een hogere weerstand tegen klimaatinvloeden en betere isolatie-eigenschappen. Daardoor krijgt u met een opdracht tot dakrenovatie aan Cekadak een gloednieuw dak dat niet alleen heel lang meegaat, maar ook uw energierekening omlaag kan brengen.

dak renovatie drenthe

Uitgebreid expertiserapport

Naast de eerste klas materialen die Cekadak daarvoor gebruikt staat ook ons vakmanschap daarvoor garant. Vanaf het moment dat u een dakrenovatie overweegt, maakt u daar kennis mee. Onze experts nemen in een vrijblijvende dakexpertise de situatie in ogenschouw en brengen een uitgebreid rapport uit. Dat omvat niet alleen de conditie van uw dakbedekking maar ook de bouwfysische staat van uw pand, een toetsing daarvan aan de geldende eisen van het Bouwbesluit, een oordeel over de stormvastheid, constructieopbouw en bestaande en gewenste isolatiewaarde. Op basis van dat rapport krijgt u een solide advies over de manier waarop u uw dakrenovatie het beste kunt laten uitvoeren.

Particulieren Renovatie

Gegarandeerde kwaliteit

Hetzelfde hoogwaardige niveau kenmerkt ook de uitvoering van uw dakrenovatie. Een team van uitstekend opgeleide en ervaren dakdekkers zorgt ervoor dat uw project snel en perfect wordt uitgevoerd. Het feit dat Cekadak over VCA2-certificatie beschikt is niet alleen een garantie voor de kwaliteit van het werk. Het betekent tevens dat Cekadak het hoofdaannemerschap op zich kan nemen van een verscheidenheid van bijkomende bouwtechnische werkzaamheden, zoals renovatie van dakconstructies en schoorstenen, loodvervanging en andere werkzaamheden.