Cekadak

Meld lekkage online Offerte aanvragen
Ikea dakbedekking

Preventief onderhoud

Voorkomen is beter – en voordeliger! – dan genezen, en het onderhoudscontract dat u met Cekadak aangaat helpt de levensduur van uw dak te verlengen en de kans op schade te beperken. Jaarlijks wordt uw dak geïnspecteerd, schoongemaakt en worden waar nodig kleine reparaties verricht om te voorkomen dat u voor onaangename verrassingen komt te staan. - Verwijderen van voorwerpen zoals glas, blik, steen en organisch afval van dakoppervlakken

- Schoonmaken van dakafvoeren, goten en regenpijpen alsmede van het dakvlak daaromheen

- Onderzoek van de dakhuid en de naadverbindingen van de dakbanen op dichtheid.

- Onderzoek van de randaansluitingen, expansievoegen, afsluitprofielen, aansluitingen van afvoeren, aansluiting van lichtkoepels, aansluitingen van rook- en ventilatiekappen en andere doorgangen op dichtheid.

- Onderzoek van het dakoppervlak op mechanische beschadigingen, chemische schade, scheuren door verzakken en andere bijzondere veranderingen.

Ikea dak

Onderhoud van bestaande daken

Ook voor een bestaand dak kunt u gebruik maken van de expertise van de onderhoudstechnici van Cekadak. Voor het afsluiten van een onderhoudscontact voeren zij een vrijblijvende aanvangsinspectie uit. Als u wilt weten hoe uw dak ervoor staat en hoe u het duurzaam in conditie houdt, neemt u contact op met Cekadak.

Rabobank dakbedekking

Service & reparatie

Tegen noodweer en andere calamiteiten is geen onderhoud opgewassen – maar dakschades moeten wel meteen hersteld worden. Daarvoor heeft Cekadak een zelfstandig opererende service-unit met ervaren monteurs, die dag en nacht klaar staan. Zij hebben niet alleen de kennis en ervaring om alle reparaties op uw plat of licht hellende dak te verrichten, maar ze hebben ook geleerd om naar de klant te luisteren en deze waar nodig met advies en suggesties terzijde te staan. Of het nu om bitumineuze of kunststof dakbedekking gaat, Cekadak heeft de kennis en de ervaring in huis om problemen adequaat op te lossen. Via raamovereenkomsten met woningbouwverenigingen zorgt Cekadak ervoor dat daken van duizenden huurders waar en wanneer nodig snel en afdoende hersteld worden; maar ook voor winkels, kantoren en bedrijven staan de technici van Cekadak paraat. Een aanvraag voor een onderhoudscontract kunt u hier op de site vinden; voor een serviceverzoek in verband met lekkage of andere dakschade vindt u hier een aanvraagformulier.